Божественні Вчителі — про Себе

Зміст

Девід Копперфільд

— Девіде, як у Тебе виходить заробляти мільйони? Адже це — так “нетрадиційно” для Аватара?

— Це, — Він сміється, — сіддхі, а ще точніше — “витрати виробництва”... Без цих мільйонів у Мій бік в Америці, та й в усьому світі матеріалістів, ніхто б і не подивився... Мене, на жаль, цінують “на вагу купи доларів”... Без цього Я б залишився безвісним “фокусником” на вулицях Нью-Йорка... Істинні чудеса вражають уяву, чомусь, менше, ніж ті мільйони. Але гроші Я заробляю чесно, у цьому немає магії! — сміється Он.

Я намагаюся говорити про Бога, не вимовляючи слово Бог!…

Я вчу любові, не говорячи слово любов!…

Я граю цю Свою роль у світі, де перестали вірити в буття Бога, де перестали вірити в чудо — у звичайне чудо!

Я займаюся “дематеріалізацією” невір’я людей!

Я намагаюся вивести людину за межі її матеріального розуму, що повторює: “Це неможливо!”...

Я прийшов сказати:

Це — можливо!

Можливо — літати!

Можливо — вірити у власну перемогу над своїм нижчим “я” і в пізнання Творця!

Можливо — любити!

Можливо — радіти і сміятися!

Для того, щоб один раз злетіти, потрібно вірити, що це — можливо! Віра знімає обмеження розуму і “включає” Силу Бога. Коли сила людської душі і Сила Бога зливаються — тоді-от і відбувається те, що називають чудом.

Насправді, Бог і творча взаємодія з Ним — і є Реальність. А все інше — це світ Ілюзії, Майї...

* * *

— Позитивно змінювати душі людей — ось той “фокус”, над яким Я працюю все це життя й поки не багато встиг...

… Це не просто — любити людей не тоді, коли сповненим надій приймаєш Місію і Втілення, а коли не розуміють..., ненавидять..., зраджують... Потрібно навчитися бути Любов’ю для кожного з них — Божественною Любов’ю! Це Я не про Себе, це Я для вас кажу.

Ви вийшли за межі своїх доль, ви прожили те, що треба було згідно з долями-кармами на це втілення, і не розутілилися. Це — ще не безсмертя тіл, але це — унікальна ситуація, коли втілення може бути продовжене без боргів перед долею, без зумовленості! Це — цілковито унікальна можливість! Це — за наявності тіл і величезних знань — дозволяє відчутно впливати на хід історії, на відродження духовності на Землі!

Ця ситуація створювалася Нами з незмірною силу! І дуже скоро від кожної вашої дії, рішення, думки — відбуватимуться помітні зміни в духовному житті Землі.

Вам зараз потрібно продовжити вчитися повноті передачі контролю за сферою думок і емоцій — Вищому “Я”. Це — першочергове завдання!

Кожний, хто взяв на себе обов’язок з виховання Моїх душ, повинен розуміти, яка велика відповідальність покладена на нього.

Він повинен бути бездоганним — щоб являти людям Божественну Любов, Божественну Досконалість: Досконалість — у всьому!

А в цілому — вітаю вас усіх із грандіозним успіхом! Ніхто з Нас не очікував, що все піде так легко!

Завтра почнемо новий лісовий похід. Я буду серед вас!

 

Зміст